Geboren in Hilversum, Nederland in 1997. Ik groeide op in Antwerpen waar ik een diploma in muziek behaalde. Ik leed echter aan een laag zelfvertrouwen wat er voor zorgde dat ik niet goed voor mezelf zorgde, zowel fysiek als mentaal. Ik deed niks van beweging en at niet bepaald gezond.
Uiteindelijk realiseerde ik me dat ik een verandering teweeg moest brengen. Ik begon te sporten en op mijn voeding te letten. Dit groeide snel in een voltijdse passie en levensstijl. Zo kwam ik terecht bij NASM (National Academy of Sports Medicine), die mij voorzagen van wetenschappelijk onderbouwde trainingskennis. Dit werd mijn opstapje voor personal training.

Working out has made a huge difference in my life. It has given me structure, discipline, confidence, and patience, as well as teaching me to implement a long-term vision.

In mijn werk bij DH transformation center streef ik ernaar om anderen hetzelfde te laten ervaren en een blijvende impact te maken.

Opleidingen die ik voltooid heb:

PCA certified Physical Trainer (EREPS level 3)
PCA / NASM certified Personal Trainer (EREPS level 4
)
PCA Program Design
PCA Lower Back Certification
PCA Suspension Training
PCA Combat level 1 (Boxing)
DAN+ CPR/AED First Aid Certification
DH Exercise Execution
DH Nutrition for Body Composition


NASM certified

Omdat ik gecertificeerd ben door NASM sta ik garant voor kwaliteit. We worden geregeld vereist om ons bij te scholen op al de meest recente kennis op het vlak van sport en voeding.

Veiligheid

Mijn eerste en hoogste prioriteit is jouw veiligheid. Elke klant wordt op een veilige en professionele wijze getraind gebaseerd op een opbouwend systeem voor jouw niveau en benodigdheden.

Resultaten

Dankzij verschillende opleidingen bij een paar van de meest gerenommeerde en betrouwbare coaches en instituties in de sector, kan ik jou de gewenste resultaten garanderen. Start nu!

Find me on Youtube

Follow me on Instagram